Portfolio

Welkom op de portfolio pagina!

Hier bieden we een beknopt overzicht van de diensten die we voor u kunnen verzorgen. Onze expertise strekt zich uit tot verschillende aspecten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden die onze veelzijdigheid weerspiegelen en laten zien wat we voor u kunnen realiseren.

Asbestsanering

Asbestsaneringen in risicoklassen 1, 2, of 2a voeren wij conform wet- en regelgeving uit. Hierbij werken wij met verschillende inventariseerdes en laboratoria samen.

Bouwherstelsupport

Bij Bouwherstelsupport hebben wij als filosofie dat alles wat wij als asbest saneren ook weer kunnen vervangen door niet asbesthoudend (vervangend en beter) materiaal. Hierdoor kan de bewoner vaak dezelfde dag weer terug in de woning en kun je arbeid efficiënt inplannen.

MiniContainment

Het is mogelijk om bepaalde saneringen uit te voeren middels MiniContainment. Dit is een innovatie waarbij je sneller kunt werken, minder mensen nodig hebt en een hogere bewonerstevredenheid kunt realiseren. Wij zijn 1 van de 11 licentiehouders in Nederland.

Renovatie sloopwerk

Hierbij verwijderen wij onder andere keukens, badkamers en toiletten op een stof-arme wijze. Wij slopen of liever gezegd demonteren nooit meer dan nodig en de aannemer kan direct starten met wederopbouw. Per opleveringen kunnen wij indien gewenst een opleverrapport sturen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid dat wij aanvullend sparingen kunnen zagen en/of het frezen van sleuven voor nieuw leidingwerk.

Isolatiezorg

Vanuit onze divisie Isolatiezorg willen op een verantwoordelijke manier een bijdrage leveren aan het verduurzamen van woningen. Hierdoor hebben wij enkele keuzes gemaakt in de manier waarop wij woningen isoleren. Zo isoleren wij alleen metEPS PlusParel HR++ en isoleren we de vloeren met Drowa.