Onze diensten

Samen maken wij NIVO

De slogan van NIVO heeft een meervoudige betekenis. “Samen” staat hier voor samen met onze medewerker, maar ook samen met onze partners oftewel opdrachtgevers, leveranciers en overige stakeholders. “NIVO” betekent in deze slogan niet alleen NIVO als organisatie, maar ook NIVO als kwaliteit of met andere woorden niveau. Dat NIVO streeft naar een hoge mate van kwaliteit in haar dienstverlening en duurzaamheid wordt ook onderstreept door het groene vinkje in ons logo. Deze meervoudige uitleg van de slogan is onze basis voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

professioneel asbestsaneringsbedrijf

Asbestsanering

Bent u op zoek naar een eerlijk advies over asbest, asbestbeleid en asbestsaneringen. NIVO Asbest & Milieutechniek is een gerenommeerde asbest-specialist.

Meer informatie

chroom 6 saneren uw huissaneerder

Chroom-6 sanering

Chroom-6 is sinds 2017 binnen Europa verboden te gebruiken in combinatie met verf. Net zoals bij asbest kan chroom-6 zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is het steeds belangrijker geworden dat chroom-6 verwijderd wordt door een specialist.

Meer informatie

minerale wollen saneren steenwol nivo

Minerale wollen

Minerale wollen zijn in het verleden volop gebruikt als isolatiemateriaal in woningen. Inmiddels is bekend dat het verwijderen van deze minerale wollen kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen op lange termijn.

Meer informatie

natuurvrij maken nivo

Natuurvrij maken

Als er onverwacht een vleermuizensoort wordt aangetroffen in woningen, die gesloopt moeten worden, kan deze vondst leiden tot een enorme kostenpost. Maar gelukkig is er een oplossing.

Meer informatie

Renovatie en sloopwerk NIVO

Renovatie sloopwerk

Door binnen sloopwerken in combinatie met de asbest- of chroom6-saneringen uit te voeren, kan er efficiënt te werk worden gegaan in een gestroomlijnder proces. Ons doel is om de bewonersoverlast zo minimaal mogelijk te houden.

Meer informatie

gevolgen niet verwijderen schimmel

Schimmel laten verwijderen

Schimmelvorming in woningen komt momenteel bij 15% van de woningen voor en neemt steeds verder toe. Schimmel is ongezond en schimmel laten verwijderen is dan ook van groot belang.

Meer informatie.

spouwcleaning spouwmuurisolatie verwijderen

Spouwcleaning

De spouwmuurisolatie verwijderen en vervangen door het nieuwste isolatiemateriaal is een verstandige keuze, wanneer u wil besparen op uw energieverbruik.

Meer informatie