Over NIVO

NIVO Asbest & Milieutechniek

NIVO Asbest en Milieutechniek ‘Uw Huissaneerder’ is onderdeel van de NIVO Groep. Wij zijn specialist op het gebied van asbestsaneringen, renovatiesloopwerk en isoleren in Noord Nederland. Wij zijn in het bezit van een Procescertificaat Asbestverwijdering 07-C070191 en VCA * 2017/6.0 en voor het isoleren hebben wij het Insula-certificaat BRL-2121

Daarnaast zijn wij in het bezit van Safety Culture Ladder trede 2. De Veiligheidsladder stimuleert de betrokkenheid in het veilige gedrag van onze medewerkers, wat enorm belangrijk is en blijft! Een hoge mate van veiligheidsbewustzijn draagt ook bij aan de kwaliteitseisen van de door ons te leveren diensten.

Wij werken aan een schonere wereld en dragen daar ook graag ons steentje aan bij. Dit doen wij door ons lidmaatschap bij Circulair Friesland en ook bij de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. Samen met onze opdrachtgevers en meer dan duizend deskundige collega’s zorgen we ervoor dat we kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs.

Wij zien het als onze plicht om verantwoord en respectvol om te gaan met zowel onze partners als onze collega’s.

Hierbij staat een transparante, dienstverlenende, maar ook daadkrachtige manier van werken centraal. We hechten waarde aan transparantie en eerlijkheid en we hebben een langdurige zakenrelatie met al haar partners. Dat is ons uitgangspunt.

Onze medewerkers zijn vaktechnisch opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold.