Bouwherstelsupport

In het verleden wij vaak dat na de asbestsanering van bijvoorbeeld een dak van een schuur of een drempel (dorpel) in een woning een tweede onderaannemer de bouw betrad om de volgende stap te zetten. Voor elke stap in het bouwproces is een planning vereist en communicatie noodzakelijk. Iets wat tijd kost voor alle betrokken partijen. Wij vroegen ons af: “hoe kunnen wij het proces vanuit NIVO verbeteren voor onze opdrachtgevers?”

Bouwsupportafdeling

Sinds juli 2018 heeft NIVO Asbest & Milieu een bouwsupportafdeling, die uiteenlopende herstelwerkzaamheden uitvoert na een asbestsanering. Daarbij kunt u denken aan het dichtleggen van bergingen met golfplaten, het plaatsen van een drempel (dorpel), een vloerluik, een bovenlicht, vensterbank, paneel, plafond of het egaliseren van een vloer na het saneren van asbesthoudend zeil. Wij denken pro actief.

Hersteldienst

Door het inzetten van een eigen hersteldienst kunnen we van asbest inventarisatie tot het uiteindelijke herstel of vernieuwing onze opdrachtgevers een compleet ontzorgen. U heeft een vaste contactpersoon bij NIVO, die alles oppakt en afhandelt. Hierdoor wordt het aantal verschillende onderaannemers op het project beperkt en kunnen we snel schakelen door de korte lijnen.

In combinatie met Specialistische Reiniging

De bouwsupport afdeling bij NIVO is in combinatie met de afdeling Specialistische Reiniging van de NIVO Groep nog verder uit te breiden. Bijvoorbeeld de combinatie met het fixeren (spuitverven) van de muren van een pand of het doen van een opleverings-schoonmaak na afronding van een project. Door het zoeken van interne en externe samenwerking proberen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.