Spouwmuurisolatie verwijderen

Wij zijn de specialist in het verwijderen van bestaande spouwmuurisolatie, oftewel Spouwcleaning zoals wij dat zelf noemen. Om deze spouwmuurisolatie te verwijderen uit de spouw hebben wij eigen machines en technieken ontworpen die voldoen aan alle veiligheidseisen en wettelijke voorschriften.  Hierdoor kunnen wij op een efficiënte wijze en met minimale handelingen aan de buitenmuur de spouw weer volledig leeg krijgen. Nadat deze leeg is, kunnen wij de spouw (indien gewenst) weer op een juiste wijze voorzien nieuwe isolatie.

Voor het verwijderen van bestaande isolatie materialen in de spouwmuur maken wij onderscheidt in twee type woningen:

spouwcleaning nivo asbest milieutechniek

Spouwmuurisolatie verwijderen bij woningen van voor 1978

Bij woningen die gebouwd zijn tussen 1928 en 1978 zijn verplicht spouwmuren geplaatst. De ruimte tussen de binnen- en buitenmuur is in die periode echter niet voorzien van isolatie.

Klik hier voor meer informatie.

gevolgen slechte na-isolatie

Spouwmuurisolatie verwijderen bij woningen van na 1978

Bij woningen die gebouwd zijn vanaf 1978 is tijdens de bouw in de spouwmuren isolatie toegepast. In de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur is een diversiteit aan verschillende soorten isolatie toegepast door de jaren heen.

Klik hier voor meer informatie.

Spouwmuurisolatie verwijderen en vervangen door NIVO Asbest & Milieutechniek

Het verwijderen van oude spouwmuurisolatie is zeer zeker de moeite waard en verbetert uw rendement en wooncomfort. Zowel voor woningen die vóór als na 1978 gebouwd zijn. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw woning? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag direct een offerte aan