Buitensanering asbest flatgebouw in Sneek

Na het uitvoeren van de binnensanering in dit flatgebouw is NIVO Asbest & Milieutechniek verdergegaan met de buitensanering van de Parkflat in Sneek die ruim 100 flatwoningen telt.

Asbestsanering flatgebouw

Aanpak van de buitensanering

Bij de buitensanering zijn dagelijks kozijnen vakkundig gedemonteerd. Hierbij is het asbesthoudende kit wat zich om de kozijnen bevindt verwijderd. Vervolgens is het gemaakte gat weer afgedicht met een tijdelijk paneel. De volgende dag kunnen er weer nieuwe kozijnen geplaatst worden en is het weer veilig verklaard. Verder zijn de asbesthoudende panelen aan de buitengevel verwijderd en heeft NIVO ook zonneschermen op de gehele buitenzijde gedemonteerd.

flatgebouw sneek renovatie sloopwerk

Renovatiesloopwerk

Na de buitensanering heeft NIVO Asbest & Milieutechniek het renovatiesloopwerk in de woningen opgepakt. Hierbij zijn circa 50 sparingen in de woningen gezaagd en volledig weggehaald. Daarnaast zijn er 53 appartementen vakkundig en stof-arm gedemonteerd.

Om ervoor te zorgen dat de bewoners zo weinig mogelijk overlast ervaren, staan wij altijd in nauw contact met de opdrachtgever en is onze eigen bewonersconsulente de vraagbaak voor bewoners. NIVO

Schoonmaak bij asbestsanering

In samenwerking met het team van NIVO Specialistische Reiniging wordt de schoonmaak tussentijds en achteraf opgepakt. Hierdoor maken wij het voor onze opdrachtgever mogelijk om zo snel mogelijk te kunnen starten met de verbouwwerkzaamheden.