Renovatieproject 338 woningen in Sneek

NIVO is erg betrokken geweest bij de uitvoering van fase 3 en 4 van het renovatieproject van 338 woningen aan de Noorderhoek te Sneek.

mini containment asbestsanering

Wat is er gedaan?

Tijdens dit renovatieproject zijn onder andere asbesthoudende buizen (die door de slaapkamer naar zolder gaan) in mini-containment gesaneerd. Hierdoor is de bewonersoverlast geminimaliseerd en was er maar beperkte ruimte nodig.

Mini-containment

Al jaren zijn wij één van de 11 trotse licentiehouders van mini-containment in Nederland. Het gebruik van mini-containment biedt ons vele voordelen bij het uitvoeren van een asbestsanering. Zo bespaar je kosten door een sanering in plaats van met 2 personen door 1 persoon te laten uitvoeren. Hierdoor ervaren bewoners minder overlast door de beperkte ruimte die er nodig is en een sanering kan sneller worden uitgevoerd dan op een traditionele wijze. Naast deze voordelen heeft SGS Search nu ook berekend dat een asbestsanering middels mini-containment ook CO2 bespaart ten opzichte van een traditionele sanering in containment. Nog een reden om als asbestsaneerder, vastgoedonderhouder en woningcorporatie te kiezen voor asbestsaneringen in mini-containment. Wil je weten hoe een asbestsanering in mini-containment werkt? Hier leggen we u meer uit. 

voor 2023 minicontainment picto

Mini-containment is helaas niet bij elke asbestsanering toepasbaar. Wil je weten of het bij uw sanering kan, neem dan contact met ons op!